Referenties

Referenties

IBAA verzorgt al jaren voor Royal Pride, Agro Care, kwekerij Helderman, Barendse DC zowel de EHBO als BHV scholing.

Voor meerdere basisscholen van Blosse onderwijs geven wij BHV op maat. We maken daarbij gebruik van de lesomgeving en richten ons BHV-programma ook op de ongevalsituaties met kinderen.

Voor Blosse opvang verzorgen wij de Eerste hulp bij Kinderen. Tevens is deze organisatie zeer tevreden over de deskundigheid van de brandweerinstructeur en de leuke en praktische invulling van de brand en ontruimingslessen.

Voor de leden van de AOL geven wij op maat BHV scholing waarbij we ingaan op de ongevalsrisico’s van de diverse ondernemers uit Langedijk en omgeving. Ook voor bedrijvenkring Zuid Zijpe verzorgen we maatwerk BHV scholing op eigen locatie.

Voor zeer veel agrariërs welke verbonden zijn aan LTO noord geven we les op diverse agrarische bedrijven. Hierbij geven we veel aandacht aan de brandrisico’s van deze sector en staat het verzorgen van wonden tijdens de les centraal. Tevens verzorgen we voor onze klanten BHV -eerste hulp voor chauffeursscholing conform de richtlijnen van het CCV. Deze scholing voldoet aan de scholing voor code 95.

Diverse leden van TV de Tulp volgen jaarlijks reanimatie en AED training om de veiligheid op en rond om de tennisbanen te vergroten.