Referenties

Referenties

IBAA verzorgt al jaren voor Royal Pride, Agro Care, Kesgro, Barendse DC zowel de EHBO als BHV scholing.

Voor meerdere basisscholen van Stichting Flore geven wij BHV op maat. We maken daarbij gebruik van de lesomgeving en richten ons BHV-programma ook op de ongevalsituaties met kinderen.

Stichting Kinderopvang Heerhugowaard is zeer tevreden over de deskundigheid van de instructeur en de leuke en praktische invulling van de brand en ontruimingslessen.

Voor de leden van de AOL geven wij op maat BHV scholing waarbij we ingaan op de ongevalsrisico’s van de diverse ondernemers uit Langedijk en omgeving.

Voor zeer veel agrariërs welke verbonden zijn aan LTO noord geven we les op diverse agrarische bedrijven. Hierbij geven we veel aandacht aan de brandrisico’s van deze sector en staat het verzorgen van wonden tijdens de les centraal.

Bibliotheek Kennemerwaard, Museum Broeker Veiling, De Vriendschap, en nog vele andere organisatie volgen naar grote tevredenheid BHV scholing bij IBAA.

Diverse leden van TV de Tulp volgen jaarlijks reanimatie en AED training om de veiligheid op en rond om de tennisbanen te vergroten.